Metanol mají nový singl

Metanol mají nový singl

Chcete husí kůži? Jak je libo! Královéhradecká formace Metanol totiž vydala nový singl s názvem Stále stejná! A jestli vám během sledování videoklipu nenaskočí husí kůže, tak jste buď emocionálně vyprahlí, nebo jste ho neposlouchali ku*va nahlas!

Výše zmíněná čtveřice ve slokách pořádně přitvrdila, čímž se dramaticky zvýraznil kontrast mezi slokami a zpěvnými, melodickými refrény. Skrytým ústředním tématem písničky je žárlivost, což je samozřejmě společný jmenovatel hudebního podkladu a videoklipu.

O skvělý zvuk se postaral Martin Holly Hollandr, který natočil a produkoval mimo jiné poslední album kapely Metanol - Empatie. Kdo ho zná, tak moc dobře ví, že tahle symbióza bezpochyby funguje a nezbývá, než se těšit, co dalšího společně vytvoří. Stále stejná po zvukové stránce přesahuje hranice naší republiky, tak buďme rádi, že jsou kluci věrní mateřskému jazyku.

Kapela s videoklipem vsadila na spolupráci se zkušeným a velmi talentovaným Martinem Kolembářem - režisérem, kameramanem a střihačem v jedné osobě - a i tohle spojení se mimořádně vydařilo. Příběh vás vtáhne do minulého století a úplně vás pohltí svou atmosférou. Víc nebudu prozrazovat, podívejte se sami!

UPOZORNĚNÍ: POSLOUCHÁNÍ METANOLU VE VÁS MŮŽE VYVOLAT ZÁVISLOST!

Foto: FOTILKA a Lukáš Šaroun.


Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>