Metal - to je žrádlo!

Metal - to je žrádlo!

Dědkovy metalové tousty? Inu ano.

Všichni rádi jíme, to víme. A abychom chod tohoto webu krapet ozvláštnili, vymysleli jsme chod, který na metalových webech řada lidí nerozchodí. Totiž recept.

Je úplně jednoduchý: asi všichni jsme aspoň jednou v životě dělali klasické tousty - šunka, sýr, toustový chleba, přiklopit, a je to! A já mám pro Vás speciální trik, jak ty tousty ještě vylepšit.

Jedná se o ingredienci, kterou všichni známe, která je prakticky součástí každé kuchyně, ovšem v této sestavě by ji možná nikdo nečekal. A možná právě proto je vynikající.

Normálně si naložte tousty, jak jste zvyklí: šunka, sýr, a než je dáte do toustovače, vložte mezi půlky (rozuměno mezi toustové půlky) dva plátky cibule. Nemusí být přímo průsvitné jako šaty (to bychom viděli i jiné, krásné půlky), ale prostě neotálejte a vražte to tam!

Váš toast se posléze působení tepla stane neobyčejně svěžím, šťavnatým a křupavým. V ústech Vám bude chrastit nejenom prase, ale i pole, a pakliže byste chtěli svůj zážitek ještě vylepšit, doporučuji vnitřek toustu posypat lehce vegetou či pomáznout feferonkým krémem, přičemž fajnšmekři smí oboje.

Tak to bychom měli. Zůstává jediná otázka, proč se tyto tousty jmenují metalové?

No přece proto, že si k těmhle dobrotám můžete pustit jakoukoliv metalovou „laskominu“ ... dle vlastního toustového výběru!

Dnes vařil Dědek.

obrázek:

varilamysicka.cz

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>