Lyric video na podporu "Isolation Sessions"

Lyric video na podporu "Isolation Sessions"

Danny Stoakes se spostou hostů (členové TYGERS OF PAN TANG, VODOO SIX, BURNT OUT WRECK a dalších kapel) odstartoval projekt, jehož výtěžek půjde na boj proti pandemii Covid-19. Obsahem alba jsou převážně rockové klasiky v unikátní akustické podobě. Rok 2020 byl jistě zvláštním rokem. Covid 19 sužoval svět a všichni jsme někde znali někoho, kdo byl nějakým způsobem ovlivněn koronavirem. To byla hlavní hnací síla, která vedla k tomu, aby DANNY STOAKES & FRIENDS dali dohromady album THE ISOLATION SESSIONS. Chtěl pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují, a těm nejzranitelnějším, proto všechny finanční prostředky získané z alba poputují přímo do National Emergencies Trust Covid Appeal, kde doposud ve všech jejích kampaních podařilo získat více než 90 milionů £.

STOAKES MEDIA dali lyric video k písni „Blodeuwedd the Owl“. Píseň vychází ze staré velšské lidové písně s textem Damha Barda a vypráví tragický příběh ženy, která plánuje se svým milencem zabít svého manžela. Píseň byla nahrána spolupráci s kytaristou ROMEO´S DAUGHTER Craigem Joinerem, který se s Dannym podělil o vokály. Craig hraje také na sólovou kytaru a mandolínu.

Zakládající člen Judas Priest a kytarista KK’s Priest, KK Downing, vyjádřil projektu podporu slovy;

"Rád bych poděkoval a poděkoval Dannymu Stoakesovi a všem talentovaným hudebníkům za tuto spolupráci." The Isolation Sessions je kolekce mnoha známých a oblíbených písní, které byly během posledních obtížných měsíců interpretovány jedinečným způsobem, a to vše ve jménu nejpřínosnější a záslužné charity „The National Emergencies Trust Covid Appeal“, Když poslouchám písničky, je těžké najít oblíbené, ale přiznávám, že se mi líbí Diamonds and Rust - píseň, kterou jsem už mnohokrát hrál s "Jidáši". Důrazně vyzývám všechny, aby do toho šli a vyzkoušeli si The Isolation Sessions, a to nejen pro jeho velmi potřebný účel, ale také pro nepochybné potěšení z jeho poslechu. Ještě jednou si vážím všech zúčastněných na tomto albu a děkuji Vám všem za Vaši podporu. “ - K.K. Downing


Podívejte se na Diamonds and Rust zde


Na albu dále podílí Kyle Lamley z THEIA, Hoss Thompson z Thirteen Stars, kytarista The Big Dirty C. Diddy, bubeník Liberty Lies Adam Stevens, Ian Sanderson a Michael Armstrong a jedná se o opravdu skvělý výběr písní.


Danny komentuje: „Rád bych poděkoval všem umělcům, kteří se zapojili a podpořili tento projekt. Všichni to dělali zadarmo aby 100% výtěžku z projektu šlo na charitu. Covid 19 je stále hodně na koni a já opravdu doufám, že dokážeme pomoci a podporovat ty, kteří to nejvíce potřebují. Ještě jednou vám všem děkuji. Chtěl bych také dodat, že jsme zaznamenali úžasnou podporu nejen od britského tisku, ale i od tisku a rozhlasových stanic po celém světě a nadále mě těší pokračující podpora, které se nám dostává“.

Odkaz na sbírku zde:                https://www.justgiving.com/fundraising/theisolationsessions

případně přes Bamdcamp :        https://progressivegears.bandcamp.com/album/the-isolation-sessions

 - pozn. Bandcamp si účtuje 10% distribuční poplatek

 

THE ISOLATION SESSIONS - seznam skladeb

Wish You Were Here - Danny Stoakes & Benedict Harris – Hayes

Blodeuwedd The Owl - Danny Stoakes & Craig Joiner

Unsafe Building – Danny Stoakes & Kyle Lamley

Diamonds and Rust – Danny Stoakes, Antonello Giliberto & Craig Ellis

Gypsy – Danny Stoakes & Michael Armstrong

Learning to Wheels – Danny Stoakes & Ian Sanderson

Sweet Mary Ann – Danny Stoakes & Hoss Thompson

Whole Lotta Rosie – Danny Stoakes & Gary Moat

Wild Rover - Danny Stoakes & Matt Pearce

You Can’t Always Get What You Want - Danny Stoakes, C Diddy & Adam Stevens

 

Produkce: Stoakes Media

Mix: Danny Stoakes; Craig Joiner (Blodeuwedd The Owl)

Mastering: Benedict Harris-Hayes, Ethereal Tantrum Studios

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>