L.A.GUNS vydávají 13.listopadu nové album "Renegades"

L.A.GUNS vydávají 13.listopadu nové album "Renegades"

L.A.GUNS vydávají 13. listopadu prostřednictvím Golden Robot Records nové album 'Renegades', které je nyní k dispozici na předobjednání.

RENEGADES je zbrusu nové album od L.A. Guns (Steve Riley, Kelly Nickels, Scott Griffin, Kurt Frohlich). Pokud kdy existovala kapela, která je synonymem pro neslavný Sunset Strip, jsou to L.A. GUNS. Narodili se do scény, která už nikdy nebude replikována, L.A.GUNS jel po boku Motley Crue, Guns n ‘Roses, Ratt, Poison, Quiet Riot a spol. v jednom z největších hnutí v historii hudby. LA GUNS jsou bezpochyby hollywoodská rocková královská hodnost.

Ale zpět do roku 2020, L.A. GUNS  si užívají absolutního oživení ve své dlouhé a významné kariéře. L.A. GUNS si dokázaly udržet svou pouliční integritu a bez problémů zapadly do dnešního rockového trhu.

L.A. GUNS, kteří jsou těsně napojeni na svou věrnou fanouškovskou základnu, nyní vydávají zcela nové album Renegades na vinylu, CD v digitálním formátu. Z alba již vyšly tři singly; titulní skladba Renegades, Crawl a Well Oiled Machine (která získala pozici a umístění na obálce v uznávaném seznamu skladeb „Hard Rock“ na Spotify).

S více než 30 lety pozoruhodného materiálu se L.A.GUNS umístily jako skuteční hrdinové rock 'n' rollu a přinášejí svůj ikonický zvuk L.A. divákům po celém světě.

Seznam skladeb na Ranegades:
01. Don't Wanna Know
02. Renegades
03. Would
04. All That You Are
05. Witchcraft
06. You Can't Walk Away
07. Lost Boys
08. Well Oiled Machine
09. Why Ask Why
10. Crawl 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>