Kluboofka TV podporuje Yafura Rock Fest 2021 ze Slovenska

Kluboofka TV podporuje Yafura Rock Fest 2021 ze Slovenska

Zdravíme přátelé, optimisticky předpokládáme zlepšení pandemické situace a festival se už blíží. Datum je určen na sobotu 4.9.2021. Charakterizujeme ho jako poslední letní a první podzimní festival v roce 2021.

A kdo se Vám tedy představí?

Začátek a otevření festivalu obstarají dvě bratislavské formace ve svižném punk rocku. Zcela první je Hrubý domácí produkt, která chce prezentovat svoji nedávno vydanou debutovou desku "Iluzionista".

Následně pódium obsadí kapela Minority s jejich energickým "kalifornským" punk-rockem, který je zlehka propojený s prvky žánrů jako jsou rock'n'roll, folk či country. Připravit se můžeme na melodické, chytlavé a snadno zapamatovatelné refrény.

Dále pokračuje projekt zlínských Fireball. Jejich hardrock úspěšně bodoval i v pořadu TV REBEL, kde se jejich klip ocitl až 5x na 1.místě. Určitý hudební předěl zajistí nitranská formace Carpe Diem. Naservírují průřez hardrockových pecek, které prověřil čas.

VIDEO:

Bratislavský Mofokiller osloví návštěvníky svou hudbu, kterou prezentují spíše singly než ucelenými projekty. Následovat budou dvě české seskupení, nejprve svůj hardrock obohacený o prvky groovu předvedou frýdecko-místečtí Absolut Deafers. Kapela Rain je nejvzdálenější účastník letošního Yafura Festu, a přichází až z Liberce. Navíc si přijede udělat reparát z 2020, kdy se omluvili z účasti na festivalu.

YAFURA ROCK FEST sestavil dramaturgii letošního festivalu bez tradičních headlinerů. Závěr letošního festivalu bude patřit domácím (martinským) silným uskupením Eufory a Editor.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hR7zJlIFIKQ

Eufory se za svou existenci vypracovala na přední formaci ve svém žánru a prosazuje se svým power metalem úspěšně na festivalových pódiích. A prozradíme, že uvede i novinku ze svého v pořadí již 3. alba. Premiérově to bude i pro Eufory netradičně duet! A to s rockovou zpěvačkou, kterou zná snad každý rocker žijící na území Československa, a tou je - TANJA. Tento počin bude mít pro kapelu hned několik prvenství: První duet, první vystoupení se zahraniční posilou, v češtině, se ženským vokálem.

Editor je snad nejdéle koncertně činnou Slovenskou kapelou. První demo nahrávky vznikly někdy v roce 1989 a jejich zatím poslední osmé album "Old School" bylo úspěšným návratem na koncertní pódia. Těšíme se, že kapela uvede průřez toho nejlepšího, co má v repertoáru.

Celkově tedy vystoupí 9 kapel v rozmezí 12té do 12té! Těšíme se na vás, přátelé!

WEB yafurafest.sk

FB událost : facebook.com/events/152362390182465

Predprodej : predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/yafura-rock-fest-2021-09-04/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>