Kluboofka leden startuje!!!

Kluboofka leden startuje!!!

ZVEME VÁS NA PREMIÉRU POŘADU
 
 
DNES VE 20:00HODIN!!!
 

Soutěž s pivovarem Chotěboř

 

Hlasování v hitparádě „KLUBOOFKA“ je doplněno o soutěž, kde hlasující může vyhrát čtyři multipacky piva Chotěboř Premium. Cenu získá šest výherců!!!

Do slosování výherců budou zahrnuti pouze registrovaní soutěžící (viz PODMÍNKY SOUTĚŽE).

Vyhlášení výherců proběhne vždy ve čtvrtém týdnu měsíce, kdy hlasování proběhlo.

PODMÍNKY SOUTĚŽE

  1. Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas.  Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YOUTUBE „KLUBOOFKA“: https://www.youtube.com/channel/UC4CsOgjMzzP4zB5icpsE9tw
  2. Registrace na webových stránkách www.narodakjaromer.cz. Registrace musí být úplná a za svoje jméno napište „KLUBOOFKA“.
  3. Slosování proběhne po ukončení hlasování.
  4. Po slosování budou výherci zveřejněni na stránkách www.narodakjaromer.cz/kluboofka/, a bude jim zaslán certifikát k vyzvednutí ceny na jejich e-mail.
  5. Následně si výherce může cenu vyzvednout u prodejce pivovaru Chotěboř, které najdete zde: www.pivovarchotebor.cz/prodejni-mista/
  6. Výherce získává jako výhru obsah(pivo), záloha za obal, pronájem chladícího zařízení, případně dopravní náklady nejsou součástí výhry a výherce si je hradí sám.
  7. Výhra bude na odběrném místě připravena následující měsíc po konání soutěže a rezervována po celou dobu tohoto měsíce. Pokud nebude výhra vyzvednuta v tomto měsíci, výherce na výhru ztrácí nárok.
  8. Výhru mohou vyzvednout pouze osoby starší 18 let.

 

 Kontaktní mail: kluboofka@narodakjaromer.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>