KILFEATHER mají venku nový singl "King Creep".

KILFEATHER mají venku nový singl "King Creep".

Americký projekt KILFEATHER vypustil do světa 27. července nový singl "King Creep" prostřednictvím Riot Records. K: Kilfeather je americký kytarista, zpěvák a skladatel z Las Vegas. Jeho hudba by se dala popsat jako psych / garage punk.Zbrusu nový singl "King Creep" přináší kytarové šílenství v záběru punk rock´n´rollu.

K. Kilfeather je multiinstrumentalista, soustředící se na kytaru, vokál a skládání. Má na svém kontě přes třicet nahrávek, od roku 2006 vystupuje se dvěma spoluhráči pod svým jménem. Zvuk kapely v sobě spojuje elementy punku, klasického metalu a pop music. KILFEATHER doposud sdíleli pódia se širokým spektrem umělců a kapel za Západního pobřeží, a to kupříkladu s Waynem Kramerem (MC5), Kylem Gasem (TENACIOUS D), Dannym Careym (TOOL), Stevenem Adlerem (GUNS N ROSES), HR (Bad Brains), Johnem 5 (Rob Zombie), THE OBSESSED, SUPERSUCKERS, DEATH VALLEY GIRLS, L.A. WITCH, WAAVES, VOODOO GLOW SKULLS, VIBRATORS a mnoha dalšími.

Minulé nahrávky vypustili do světa prostřednictvím Golden Robot Global Entertainment, přesněji jejich punkovým sublabelem, Riot Records. Jejich nové album "Insland Of Forgotten Toys" vyjde tento rok tamtéž.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>