JAROSLAV ALBERT KRONEK ELEKTRICKY aneb JAK JINAK!

JAROSLAV ALBERT KRONEK ELEKTRICKY aneb JAK JINAK!

Enigmatický impresário JAROSLAV ALBERT KRONEK, ověnčený bronzovým Zlatým Slavíkem, třemi Zlatými Triangly, desítkami tisíc prodaných nosičů, a hlavně nezaměnitelným rockovým barytonem, nám s blížícím se koncem roku připravil přinejmenším dva čarodějné lektvary, uvařené na pořádně rozžhavené elektrické plotně.

Zřejmě jest dáno osudem, že právě absolvent stavební průmyslovky má život plný projektů: po vlastní výpovědi z Kernu stále trvající Alband, posléze chvilkový The Past, a teď aktuální Hrubin, kdy můžeme krásně rozjímat, proč právě tento prapodivný název.

„Zabijákům“ se určitě vybaví Rick Rubin, geniální to producent amerických Slayer. Školou kdysi či dnes povinným vytane na mysli básník František Hrubín, a všem jazykovědcům se zjeví výraz „hrubý“.

No a všechno je vlastně pravda: zabijácko-poeticky-elektrický koncert, právě toto nám chystá magneticky přitahující, ještě lépe řečeno přitažlivý JAK, přičemž zákusky Vám servírujeme dva:

Pátek 18. října 2019 od 19 hodin – brněnské SONO Centrum - společný koncert HRUBIN a GATE CRASHER (křest CD), special host Hanka & Veronique trio – 370/430 Kč.

Sobota 21. prosince 2019 od 17 hodin – hala Pohořelice – HRUBIN, GATE CRASHER, ROOT, PATENT, PROJEKT a DEVIANCE – 350/450 Kč.

Sestava Hrubinu je následující: Kronek, Machata, Kugler, Franěk, Malina. A co vlastně budou tito mladí chlapci hrát? J

Konkrétní set je do značné míry obestřen tajemstvím, nicméně už dnes je jasné, že budou znít elektricky, chilli na plný kule songy Kernu, a to zřejmě i ty, jež jsme nějaký čas neslyšeli (nejen z Totálního tunelu!) + aktuální Kronkoviny J. To bude chilli! - Osobně si myslím, že nás čeká mimořádný set, který se v příštích dobách již nemusí opakovat, asi podobně překvapivě, jako dobový Albertův recitál ve Střelicích.

Hmm, psal jsem cosi o magnetické přitažlivosti, o magnetu, a magnet přitahuje nejeden kov. V tomto případě kov těžký - anglicky se tomu říká heavy metal.

Sestavil Dědek.

Poděkování: Shaumal.

Pohořelice/Kronek

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>