HOLLYWOOD UNDEAD vypustili džina z lahve

HOLLYWOOD UNDEAD vypustili džina z lahve

Nové album „Hotel Kalifornia“ je oficiálně na světě a nedávno nabídnuté singly „Trap God“, „City of the Dead“ a „Wild in these Streets“ nyní následuje lyric video k songu „Hourglass“, který opět nenabídne nic jiného než syrového ducha ulic LA a tradiční nesvázanost žánry.

Osmá studiová kolekce HOLLYWOOD UNDEAD celkem obsahuje čtrnáct skladeb a zdůrazňuje nejlepší aspekty toho, čím se kalifornští divočáci stali. Nápomocni jim k tomu byli producenti Erik Ron (I PREVAIL, GODSMACK), Andrew Migliore (SUECO, ZERO 9:36, PAPA ROACH) a Drew Fulk (ICE NINE KILLS, LIL WAYNE, LIL PEEP), kteří společně s kapelou ve studiích v Los Angeles a Nashvillu stvořili desku, jejíž fragmenty už nyní slaví úspěch na Spotify, Apple Music nebo v Top 40 US Rock & Active Rock Radio.

„Hotel Kalifornia mě přivádí zpět do doby, kdy záleželo jen na hudbě,“ přidává osmatřicetiletý vokalista J-Dog. „A jediná věc, na kterou jsme se teď zaměřili jsou živé gigy,“ dodal za celou početnou enklávu rapmetalistů z LA. Ostatně HOLLYWOOD UNDEAD jsou aktuálně na The Rockzilla Tour s PAPA ROACH, FALLING IN REVERSE a BAD WOLVES.

 

 

Hotel Kalifornia Tracklist:

1. CHAOS

2. World War Me

3. Ruin My Life

4. Hourglass

5. Go to War

6. Alone at the Top

7. Wild in these Streets

8. Dangerous

9. Lion Eyes

10. Trap God

11. Happy When I Die

12. Reclaim

13. City of the Dead

14. Alright

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>