HOLLYWOOD UNDEAD nastolí ještě větší Chaos

HOLLYWOOD UNDEAD nastolí ještě větší Chaos

Americká rap rock/numetalová pětice z Los Angeles se vrací s novým singlem „Chaos“, produkovaným WZRD BLD alias producentem Drewem Fulkem, který pracoval také třeba s BULLET FOR MY VALENTINE. Skladba patří mezi nejtvrdší, které kdy kapela napsala, a přesto stále kombinuje dynamické prvky rapu, metalu či elektroniky způsobem, který je vlastní pouze HOLLYWOOD UNDEAD.

Singl „Chaos“ je úplně první ochutnávkou z osmého studiového alba, které kapela chystá, zatím bez pevného data vydání. „Jako ‚Chaos‘ někdy označujeme moment, kdy si pro lepší orientaci musíme odfrknout, abychom mohli pokračovat dál. Jenže, co když to není jen dočasné zmatení mysli, ale trvalý stav. Co když si bezbožní klid a odpočinek nezaslouží,“ uvádí mnohoznačně ke skladbě „Chaos“ zpěvák a raper Johnny 3 Tears. A jeho kolega Danny v textu songu pěje: „Zítra se třeba neuvidíme, protože dneska můžu zemřít. Zpívám o smutku s úsměvem na tváři, jsme mrtví nebo živí?“

HOLLYWOOD UNDEAD se aktuálně přesouvají na americké turné, které je zastihne ve společnosti dalších velkých jmen – PAPA ROACH a BAD WOLVES. Do Evropy se pak kapela podívá s úsvitem léta.

Foto: Cameron Nunez.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>