HITY PRO PAMĚTNÍKY – 56. DÍL: ULTRAMETAL II

HITY PRO PAMĚTNÍKY – 56. DÍL: ULTRAMETAL II

Nápad jménem Ultrametal se stal pro mnohé z nás osudovým, minimálně ve smyslu tom, že máme doma první bezčíselné elpíčko. Když jsem pro další díl našeho seriálu Hity pro pamětníky hledal vhodné účastníky, napadli mne DAI a Lexa Hambálek; myslím proto, že Lexa kdysi řekl, že je samorostlý věřící, kterýžto termín se mi osobně moc líbí. Za pár dní se možná budeme bavit o aktuálnějších věcech (už se na tom pracuje), ale teď je tady kultovní sampler s hlavami v lihu jménem Krabathor, Tortura, Chirurgia, Dark, Asmodeus a DAI!

Přiznám se, že toto elpíčko doma nemám – vyšlo v dobách mých studentských, kdy jsem musel peníze počítat mezi desky a pivo, a když jsem na něj po letech v jednom bazaru natrefil, stálo tolik, že jsem jej … zase nekoupil. Ovšem YT „všechno“ vyřešil. :-) 

Poněkud pozapomenuté, možná nedoceněné, ale dle mého názoru vynikající album (kvalitativně možná lepší než „debut“) je k poslechu i zde, přičemž návdavkem přidávám recenzi kolegy Medyeda – až se mi nechce věřit, že je stará už více než 10 let… ehm ehm, to jsou holt „Muka Existence“, ha ha.

Naložme si hlavy do lihu a užijme si hudbu, protože dobrá muzika nestárne! Tady Dědek.

https://www.metal-line.cz/articles/ultrametal-1054

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>