Historické dokumenty Skramasaxu

Olomoucká skupina SKRAMASAX, byť již neexistující, zůstává i nadále středem našeho zájmu, neboť její profil na našem webu je stále pouze pracovní. Velice také děkujeme za Vaše kladné ohlasy, týkající se této kapely, a zejména za to, pakliže nám zašlete jakékoliv drahocenné hudební materiály Skramasaxu se týkající.

Již před časem nám Rosťa (děkujeme moc!) poslal dva dokumenty, které si dovolujeme zveřejnit v rámci tohoto doplňujícího článku. Původně jsme čekali, zdali se neobjeví též další příspěvky (obdobně jako tomu bylo v případě profilu skupiny DETTO), ale již nemá smysl otálet, a proto jsme se rozhodli rubriku doplnit.

Jedná se o velmi cenné materiály z období se zpěvákem Mirkem Spilkou (který nyní působí ve skupině CALLIBOS M.S., a po vydání Promo EP, obsahujícího i starší, právě skramasaxovský song Železní ptáci, dne 10. prosince 2010 pokřtila debutové CD nazvané Nosferatu).

Pokud se v budoucnu objeví další metariály o Skramasaxu, budeme velmi rádi. Na jejich základě pak snad konečně sestavíme podrobný a plnohodnotný profil této legendy tuzemského metalu.
Děkujeme Vám všem za přízeň, zdraví METAL-LINE. 

skramasax01.jpg

skramasax02.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>