FORREST JUMP jako Jeden tým vyrazili na turné

FORREST JUMP jako Jeden tým vyrazili na turné

Nové album FORREST JUMP je hotovo. Následník eponymní desky se na pulty pod názvem „Vrtochy“ dostane začátkem května, premiérově však je k dostání už od poloviny dubna na turné s Porta Inferi, které se rozběhlo tento víkend.

„Vrtochy“, takový titul pro název aktuálního alba zvolili moravští FORREST JUMP. Jedná se o jedenáctipísňovou nahrávku, jejíž produkce se ujal Honza Toužimský z ARAKAINu.  FORREST JUMP ji už nahrávali v aktuální sestavě s Matym Buriánkem, novou posilou za bicími.

Oficiálním datem vydání alba je 6. květen 2023, kdy jej FORREST JUMP zároveň pokřtí v rámci luhačovické zastávky turné „Jeden tým“ s PORTA INFERI, pro nějž ještě před jeho začátkem přichystali drobné překvapení - společnou píseň a videoklip „Jeden tým“ a z tábora obou kapel už pronikly informace o společném provedení písně i v koncertní podobě.

I když „Vrtochy“ vychází až v květnu a oba spolky na turné vyrazili už tento víkend 13. dubna 2023, kdy společné koncertování zahájili v olomouckém Bounty Rock Café, nová deska FORREST JUMP je pro fanoušky předpremiérově k dostání už na turné. Tedy i na dalších zastávkách v Ostravě, Brně, Jihlavě, Hodoníně, Luhačovicích, Plzni, Českých Budějovicích, Litvínově a pražském Vagonu.

Jak už bylo řečeno, křest alba proběhne v Luhačovicích v den vydání desky. Zde proběhne i dražba obrazu „koňské“ předlohy pro cover alba od malíře Davida Kranze. Výtěžek bude poslán charitativní organizaci Korunka, jejíž ředitelka Veronika Crha–Záhorská bude i jednou z kmoter alba.

 

Forrest Jump

https://forrestjump.cz

https://facebook.com/forrestjumpofficial

https://instagram.com/forrestjumpofficial

 

Smile Music Records

https://smilemusicrecords.cz

https://facebook.com/SmileMusicRecordsCZ

https://instagram.com/smilemusicrecordscz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>