EXPLOZE V BRNĚNSKÝM RÁDIU  aneb Kterak můj brácha protlačil kernovskou Explozi do vysílání Hitrádia City Brno.

EXPLOZE V BRNĚNSKÝM RÁDIU aneb Kterak můj brácha protlačil kernovskou Explozi do vysílání Hitrádia City Brno.

Psala se středa 10. května 2023, tisíc let od prvních zonek Kernu. A brácha Bob zavolal do Hitrádia City Brno. A děly se věci.

Můj brácha Bob mě to kdysi učil – jak správně spouštět jehlu gramofonu (to mně pěkně vynadal, když jsem to udělal blbě, to je fakt), těsně vedle jeho tzv. černý skříňky (chilli takový doslova černý skříňky, což bylo „hudební letadlo“, ale taky normální nábytek s nikou, v níž se skvěly vinyly černý jak dlouhá noc).

Tam jsem se naučil polovinu věcí, co dnes umím. Dnes mám obrovskou radost sedávat „těsně vedle“, totiž v tom stejným bytě dva metry od oné bývalé skříňky, a snažím se nebýt sentimentální.

A tenhle můj brácha způsobil na Hitrádiu City Brno ve středu 2023 docela slušnej poprask – on totiž po letech, po letech vyžádal brněnskej metalovej hit na brněnským rádiu, který je nota bene zaměřený na trochu jinej žánr. Však se taky žhavily telefonáty a tak dál.

To se jen tak někomu nepodaří. Jsem na Tebe brácho hrdej, přičemž poděkování patří i operativnímu redaktorovi, panu Ondrovi Blahovi. Díky moc, Ondro, né každej dělá svoji práci tak poctivě jako Ty.

Á propos, že by rádio, kde je BLAHO? :-)

Bráchovi, Ondrovi a Vám všem, tady Dědek.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>