DEATH DEALER vydávají své nové album „Conquered Lands“ 13. listopadu prostřednictvím nahrávek Steel Cartel.

DEATH DEALER vydávají své nové album „Conquered Lands“ 13. listopadu prostřednictvím nahrávek Steel Cartel.

 Kapela DEATH DEALER pod vedením Rosse The Bosse se vrátila k dalšímu heavy metalovému útoku se svou třetí nahrávkou „Conquered Lands“ - která bude celosvětově vydána 13. listopadu prostřednictvím Steel Cartel.

Předobjednejte si album zde: www.deathdealermetal.com/store

DEATH DEALER mají jednoznačnou all-star sestavu: Ross The Boss S (ex-MANOWAR) Sean Peck: zpěv (CAGE, THREE TREMORS, DENNER / SHERMANN), Stu Marshall: kytara (DUNGEON, NIGHT LEGION), Steve Bolognese : bicí (ROSS THE BOSS BAND, INTO ETERNITY) a nově příchozí baskytarista Mike Lepond (SYMPHONY-X, ROSS THE BOSS BAND).

Ross: "Na této desce pracujeme už nějakou dobu a teď je ten správný čas na vydání a dát lidem heavy metalovou desku, která nakopává zadky. Skoro to vypadá, jako by to mělo být, že album vyjde v tomto období, protože lidé potřebují do svých životů vnést trochu té pozitivní energie.“

Stu: "Všichni jsme na albu makali opravdu tvrdě a jsem opravdu spokojený s tím, jak to zní. Všichni lidé, kteří mi s produkcí pomohli, to zvládli, zejména Maor Applebaum, který měl na starosti finální mastering."

Sean: „Točení alba je vždy zábavná a vy se samozřejmě těšíte na reakci fanoušků, ale já se opravdu těším, až budu moci s kluky na pódiu předvést nové skladby naživo - a mého nového spoluhráče Mika Leponda. “

Zvuk DEATH DEALER mísí klasický heavy metal s prvky thrash, power a epických stylů, vše zabalené do silných sborů, které nutí posluchače zpívat nahlas s pěstmi vysoko ve vzduchu.

Úvodní skladbu alba „Sorcerer Supreme“ si můžete poslechnout zde: https://youtu.be/Sxu1dqPOxC0

Debutové album "Warmaster" se setkalo s velkým ohlasem a vedlo je k úvodnímu automatu na turné po Evropě a částech Asie. Následující album "Hallowed Ground"pokračovalo tam, kde debut skončil a rychle DEATHDEALER pomohlo vybudovat věrnou fanouškovskou základnu s podporou jejich headliningového turné po Evropě, DEATH DEALER v nadcházejících měsících podpoří jejich reedici na turné a festivalovými vystoupeními.

DEATH DEALER dali dohromady tzv. "šílené varianty" a předobjednávkové balíčky, přezdívané „ULTIMATE CONQUEROR PACKS“, které obsahují kombinace jedinečných konfigurací digipacku, barevného vinylu a merchu. Label STEEL CARTEL se stal známým tím, že nabízí fanouškům nezvyklé verinanty jedinečných merch produktů za zajímavé ceny,mimo jiné ohromující 3D lentikulární tisk obalů od Dušana Markoviče. "Vždy se těším na spolupráci se Seanem Peckem na grafice alba," říká Dušan. "Vždy přináší na stůl nový nápad a tlačí mě novými směry, kam se bežně nevydávám." Obálka „Conquered Land“ byla zábavná, protože nedělám mnoho egyptských motivů a tato obálka vyšla skvěle. “

Album namíchal Stu Marshall a kytary, bicí a basy měl na starosti v MONOLITH STUDIOS v australském Melbourne Chris Themelco. Album masteroval Maor Appelbaum v Los Angeles v Kalifornii. Stu Marshall hovořil o míchání a práci partnerů, které najal. "Chris udělal několik úžasných věcí s mixem a zvukem nástrojů a co můžeš říct o Maorovi?" Právě teď je nejlepší v oboru. Není důvod hledat někoho jiného. Vždy nás také velmi podporoval, což je skvělé! “

Pouze 3 skladby se v dohledné budoucnosti dostanou na streamovací platformy - jedná se o „old school kampaň“ zaměřenou na skutečné fanoušky metalu a dlouhodobé zapojení fanoušků.

Seznam skladeb na „Conquered Lands“:

1. Sorcerer Supreme
2. Every Nation
3. Beauty and the Blood
4. Running with the Wolves
5. The Heretic Has Returned
6. Conquered Lands
7. Hail to the King
8. Slay or Be Slain
9. Faith Under Fire
10. 22 Gone
11. Born to Bear the Crown

Více informací zde:

deathdealermetal.com/
facebook.com/deathdealerband/
steelcartel.com/

@steelcartel social media

 


 

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>