!!! CHCEM MELODKU NA MELODCE !!!

!!! CHCEM MELODKU NA MELODCE !!!

!!! CHCEM MELODKU NA MELODCE !!!

 

INTERNETOVÁ PETICE ZA ZACHOVÁNÍ MELODKY NA STADIONU KOUNICOVA

 

MELODKA.

Jeden z těch mála názvů klubů, které můžete zadat bez jakýchkoliv bližších údajů do kteréhokoliv dobrého vyhledávače, a systém vám vyhodí konkrétní adresu, v daném případě Kounicova 20/22, Brno. Jenomže teď bohužel hrozí, že by se ta adresa měla změnit. Koneckonců, bohužel dosti výmluvně hovoří tento plakát:

Proto jsme tady se speciálním článkem, s prosbou, abyste – pakliže budete chtít – podpořili zachování Melodky na stávající adrese, ve stávajícím prostoru, kam Melodka vždycky patřila a patří. Brno má spoustu hodnot, které vytvářejí jeho věčný kolorit, a hudební klub Melodka k nim už dozajista patří.

Nenechme si prosím brát naše tradice, naši historii, naše zážitky, naše srdce, protože pokud si je jednou necháme vzít, riskujeme, že už je nikdy neobnovíme.

Vážení přátelé, vážené kapely, vážení hudebníci, vážení fanoušci, vážení návštěvníci, chcete-li, napište nám do komentářů pod tento článek svoje zážitky, prožitky, lásky, pocity spojené s Melodkou – zvěčněte svou podporu Melodce. Všichni věříme, že se nakonec podaří zachovat Melodku na Kouničce, a pokud by se to i přes veškerou naši víru nepodařilo, může vzniknout alespoň internetová kronika.

A všichni věříme, že to nebude kronika in memoriam, ale in Melodka veritas!!!

 

Tady Váš METAL-LINE. 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>