ČESKOSLOVENSKÝ ROCKFEST ZA LUŽÁNKAMI – ROČNÍK II

ČESKOSLOVENSKÝ ROCKFEST ZA LUŽÁNKAMI – ROČNÍK II

V poslední době se nám roztrhl pověstný kouzelný pytlíček s navýsost čerstvými informacemi o nadcházejících brněnských fesťácích: po žhavé novince o Brněnském Beatfestu v Semilassu následovaly tamtéž umístěné Metalové Vánoce, a nyní Vám přinášíme aktuální info o druhém ročníku Československého Rockfestu na kultovním fotbalovém stánku za Lužánkami.

Některé kapely byly známé již v průběhu letošního nadmíru úspěšného debutu, protože jejich názvy zazněly přímo z pódia - např. jedna z hlavních hvězd večera Arakain, nebo DESmod. Nyní již byl zveřejněn oficiální plakát, ze kterého dále plyne, že...

...že z brněnských či „okolobrněnských“ skupin a interpretů vystoupí Progres 2, obnovený Krabat, Regon a též pan Jaroslav Albert Kronek. Severní Moravu zastoupí Citron s Láďou Křížkem + Tanjou a Izziho Doga. Co se týče dalších metalistů, z Čech přiburácí Vitacit nebo Motorband, bratrské Slovensko přijedou stejně jako loni reprezentovat Metalinda a Tublatanka. Méně tvrdou, chilližto rockovější platformu představí BSP, Vilém Čok, Turbo a Argema. A to není všechno, neboť propagační slogan hlásá, že se máš připravit na více než 20 kapel, zatímco teď jsme jich vyjmenovali „pouze“ 16.

Tohle všechno se za Lužánkami uskuteční v pátek a sobotu 5. – 6. června 2020. Rozložení konkrétních formací do jednotlivých dnů zatím oficiálně známo není, ale aspoň je se na co těšit.

Letos prý tento Rockfest navštívilo cca 5 000 lidí. Tak co, fanoušku, přijdeš si užít i v magický letopočet 2020?

Všechny aktuální informace na ceskoslovenskyrockfest.cz

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>