„BYDLET JAKO … DAVID LYNCH?“

„BYDLET JAKO … DAVID LYNCH?“

Vždycky jsem měl rád tvorbu Davida Lynche, který se z bydlení v garáži vypracoval až do nejtemnějších koutů světové kinematografie. Nedostižný seriál Twin Peaks sice doma origoš nemám (pouze z TV na starých VHS kazetách), ale mám na DVD pre-film Twin Peaks, CD soundtrack Twin Peaks (mistrovský to Angelo Badalamenti!), a pak další skvosty jako Sloní muž anebo Lost Highway (než vyšla Ztracená dálnice na DVD, byl jsem na ní v kině Scala třikrát). A naposledy jsem nedávno v televizi nadvakrát uzřel milý Příběh Alvina Straighta.

Proto mne v pátek zaujal pořad ČT z cyklu Bydlet jako … a tentokrát „v sametu“. Anotace hovořila jasně – chalupa se bude ladit do tónů Modrého sametu.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/11695580341-bydlet-jako/422236100082012/

Inu, lidské ucho na louce asi nenalézáte každý den, že … a když chce člověk trochu zrekonstruovat ložnici, tak většinou musí být jedno velké ucho. 

„She wore blue velvet“…

No ale jelikož tady jsme v rámci našeho webu žánrově poněkud jinde, tak to teď musím kajícně napravit a od sametových žánrů odskočit k těm kudla říznějším – asi víte, že režisér David Lynch v rámci svého počinu s názvem Lost Highway představil hudbu kapely Rammstein, tož zde je official videoklip:

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>