Brány pekla se otevřou v brněnské MELODCE!!!

Brány pekla se otevřou v brněnské MELODCE!!!

Black Hornet Production uvádí

HELL OF A NIGHT 8.4.2023

Kde zahrají kapely :

Purnama - death-black / Turnov

V roce 2017 nahráli své první album „Lioness“ a začali se snažit prosazovat na hudební scéně. V roce 2018 vyrazili na své první malé zahraniční tour do Chorvatska a Rumunska. Za dosavadním úspěchem na tuzemské a zahraniční scéně stojí turné Within Destruction Tour 2019. Úspěchem je vystoupení i na dvou velkých festivalech Czech Death Fest a Gothoome Open Air Fest. Ve stejném roce vychází i druhé album „Flame of Rebellion“, které je nahráno ve studiu The Barn. Následuje cesta do Švédska, kde se o mix a mastering postaral Andy La Rocque (kytarista kapely KING DIAMOND) ve studiu Sonic Train Studios. Tvorbu obalu je svěřena do rukou indonéského umělce z Bandungu, který si říká M Luth Sloughter. Následně je natočen videoklip ke skladbě „Rebellion“ a stávají se vítězi talentové soutěže kapel Spark Fresh Blood. Druhé album vychází pod vydavatelstvím MetalGate a následuje další turné s názvem Flame of Rebellion Tour 2020 s více než čtyřiceti koncerty v Čechách i zahraničí. Následující dva roky kapela i kvůli covidové situaci v koncertování mírně zvolnila, vystupuje na několika festivalech a minitour.

Dustborn – symphonic-death / České Budějovice

Kapela Dustborn vznikla po odchodu členů z Desire For Sorrow. Bimbo (bicí), Johny (klávesy) a Vlajda (basa) začali shánět nové členy. Po chvíli se přidal Dan (kytara) z Arthemion a později Aaron (kytara). Kapela začala skládat nové věci, ale pořád tomu něco chybělo. Přidal se Venca (vokály) z rozpadnutých Of The Woods a mohlo se začít nahrávat.

 

Sezarbil –  black metal / Brno

Sezarbil vznikl v lednu roku 1997 z podnětu dvou bývalých členů rozpadnuvší se kapely Astaroth, Lord Sezarbil (kytara) a Charon (basa). Dále se přidává Gemba (kytara), který však kapelu po několikaměsíčním působení za tragických okolností opouští. Bicích se chopil Antichrist a zpěvu Raven.

Na přelomu října a listopadu 1997 se kapela zavřela do brněnského studia “Orlí hnízdo“ a stvořila demo CD “The End of Sacred Faith … occido, occidere“. Toto demo kapela vydává na CD/MC za podpory managera W.K.M. Production, Milana Fialy sama. Světlo světa tak spatřilo až začátkem roku 1998.

Po roce zkoušení odchází kapela do brněnského studia “Danken George Lukas Studio", kde natáčí materiál na Split CD nesoucí název “Proti všem“. Na tomto počinu se nachází pět válů, mimo jiné pak Immortality - instrumentálka pořízena ze zkušebny ještě v době, kdy Gemba žil. Na splitku jsou dále kapely Inferno a Maniac Butcher. Tento černý materiál vydal Pussy God Records v roce 1999 v nákladu 666 ks.

Ve stejném studiu vzniká i další bezbožná věc nesoucí název “The Unknown Empire“. Toto CD/MC obsahuje deset válů a po jistých problémech vyšlo až s téměř ročním zpožděním roku 2000 u firmy Leviathan Records.

V Roce 2006 vydává ex člen Raven reedici demo snímku “The End of Sacred Faith … occido, occidere“ + Live concert Bratislava 26.1.2001 (video)

Kapelu tvoří: Lord Sezarbil (kytara), Rosabis (basa), Vex (zpěv),Tolbuchin (bicí). V tomto novém složení byla natočena ve studiu "Forest" další bezbožná deska nesoucí název "Bleed for devil..." vydaná v lednu 2007 pod temnými křídly Murderous music production. Toto CD obsahuje 8 songů.

V roce 2009 posiluje kapelu svoji kytarovou produkcí a nápady Morion kytara a Samoht basa. V červnu tohoto roku se kapela uzavírá do studia "Descent", kde vzniká materiál Dark God, který vychází opět pod křídli Murderous music production v lednu 2010. Na tomto materiálu se podíleli všichni členové Sezarbil. Lord Sezarbil (kytara a zpěv), Morion (Kytara), Samoht (basa),Tolbuchin (bicí)

 

Genothype  - metal / Znojmo

Mísí progresivní směřování, hardcore a groove metal. GENOTHYPE je čtyřčlenná progresivní metalová kapela se silným hardcore a groove metalovým původem. Zpěvákův hluboký chraplavý zpěv, podladěné kytary, těžké kytarové riffy, melodické linky a synchronizované rytmy, Vás nenechají v klidu ani vteřinu!

 

Patriarcha  - melodic-death / Žiar nad Hronom

Jedinečné spojení progresu s death metalem v silném příběhu to je další album mladé slovenské skupiny Patriarcha.

Kapelu ze Slaské u Žiaru nad Hronom založili v roce 2011 bubeník Filip a kytarista / zpěvák Pavol. Za pár měsíců se k nim Michal připojil jako druhý kytarista. V roce 2012 přišel kytarista Martin a Michal začal hrát na baskytaru. Taková byla formace až do roku 2014, kdy se k nim přidal Miro a nahradil kytaristu Pavla, který se začal věnovat pouze zpěvu. Netrvalo dlouho a začátkem roku 2015, po prvním koncertě kapely, odešel bubeník Filip. V té době se Pavel přesunul za bicí a Miro a Michal se začali věnovat kromě nástrojů i zpěvu. Takto fungovala kapela až do roku 2018, kdy se Martin rozhodl skončit. Přišli kytarista Richard a druhý kytarista Matúš, Miro se začal naplno věnovat zpěvu. Kapela začala konečně skvěle fungovat. Debutové album s názvem Yersinia Pestis bylo nahrané na konci roku 2018. Začátkem roku 2019 vydala skupina toto album ve vlastní režii. Nahráli také amatérské video ze zkušebny k písni „Aurora“. Celý rok propagovali nové album hlavně formou koncertů, ale také prostřednictvím streamovacích služeb a sociálních sítí. V tomto období však kapela pracovala na nových skladbách. V roce 2020 měla skupina účinkovat na největším metalovém festivalu na Slovensku s názvem Gothoom fest. Avšak kvůli pandemiím koronavirů COVID-19 byly všechny koncerty a festivaly zrušeny. Z tohoto důvodu se rozhodli dokončit materiál k novému albu. V září 2020 skupina nahrála druhé album s názvem „TUMULUS“, které vyšlo pod hlavičkou GOTHOOM PRODUCTIONS na jaře 2021. Album je zpívané ve slovenském jazyce což přidává příběhu hudby a textu na autentičnosti.

 

PŘEDPRODEJ: https://qrticket.cz/produkt/hell-of-a-night/

FB událost: https://fb.me/e/2BkohfOiz

BLACK HORNET PRODUCTION: https://www.blackhornetproduction.cz/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>