Bonton, nebo metal? - Supercena!

Bonton, nebo metal? - Supercena!

Jasně, zdánlivě je bonton s metalem neslučitelný, protože my metalisti jsme přece rokenrolový prasata, jak by řekl kníže Vlasta Henych. Leč v Brně jde všechno. 

V suterénu Bontonlandu ve Velkém Špalíčku mají nejenom obrovský hlavní regál s metalovými deskami zejména za běžné ceny, ale kousek u pokladny i aktuální regálovou nabídku podpořenou sloganem „SUPERCENA“. 

A v ní najdete opravdové skvosty minulých let, CD i za neuvěřitelné ceny 129 – 149 Kč, což je míň než bazarovka. Chodím po štatlových bazarech prakticky dvě dekády, nicméně na některé následně zmíněné tituly jsem tam nikdy nenatrefil. 

No představte si to (prosím vás, to není jak Felix Holzmann, tady si to fakt můžete za tu cenu koupit), CD kousky od SKID ROW, TESTAMENT, OVERKILL, SLAYER, Ronnie James DIO... No a k nim si můžete přibrat třeba triko, jichž tady mají z oblasti metalu vskutku dostatek. 

A cédéček samozřejmě spoustu dalších (např. DREAM THEATER nebo v hlavním regálu SEPULTURA, ANNIHILATOR...), přičemž některá jsou sice trošku dražší (229 nebo 249 Kč atd.), ale pořád se jedná o velice zajímavou hudební nabídku. Metalové žně! 

Mimochodem, víte, že v pasáži je i pobočka České pošty? Takže kdybyste chtěli udělat radost nejenom sobě, ale i někomu vzdálenému blízkému, můžete mu zakoupené CD hned také odeslat. Věřte, že radost bude mít nejenom Česká pošta. :-)

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>