Bohemian Metal Rhapsody ladí formu na letošní ročník festivalu Ostrava v Plamenech

Bohemian Metal Rhapsody ladí formu na letošní ročník festivalu Ostrava v Plamenech

Ostrava. Rockové hudební těleso Bohemian Metal Rhapsody uvidí fanoušci premiérově již 4.8. od 18:20 na hlavní stagei letošního ročníku festivalu Ostrava v plamenech. Po desítkách hodin náročných zkoušek, na žhavém ostravském pódiu, ukáží zpěváci a zpěvačky BMR zaručeně to nejlepší co se v nich skrývá. Nová sestava složená z ostřílených zpěváků, ale i úplných začátečníků vznikla na základě dvou kol celostátních castingů. A tím pádem si můžete být jisti, že je složená z těch nejlepších hlasů a metalových srdcí. Nová sestava v čele s dračicí TANJOU, IZZIM a dále Petrem Kutheilem, Lukášem Písaříkem, Pepou Michálkem, Gygy, Viktorií Surmovou, Eliškou Hondlovou, growlerkou Blackwich a skupinou Arrhythmia, v posledních týdnech navíc zveřejnila svůj první repertoár. Konkrétně v podobě dvou videoklipů. První k songu: „Nejsme vyhořelí“ a druhý k písni: „Vše ti můžu slíbit“. 
    
Videoklip „Nejsme vyhořelí“, vznikl pod taktovkou Michala Skořepy. O muziku i text se postaral zkušený Honza Toužimský. Píseň skrývá notnou dávku ironie ve vztahu k současným hudebním žánrům a aspiruje o návrat ke klasickému metalu. Postupně se v ní ujmou mikrofonu všichni z BMR.

Druhý videoklip k pecce „Vše ti můžu slíbit“, sklidil ihned po uvedení velkou dávku pozitivních ohlasů. O muziku se zasloužil Radim Pařízek, o text Pepa Michálek. Při poslechu se dočkáte souboje tří dam (Gygy, Viktorie Surmové a Blackwish) o lásku Pepy Michálka.

Na Ostravu v plamech vás zve TANJA:

Více informací naleznete na: facebook.com/bohemianmetalrhapsody/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>