Blízká Setkání Metalového Druhu

Blízká Setkání Metalového Druhu

Ehm, nejmenovaný pan režisér jistě promine, koneckonců, jeho příjmení pochází od brněnského hradu Špilberk, pod nímž je náš web doma :-). 

Stejně tak prominou i příznivci sado-maso, neboť se nejedná o BDSM, ale o BSMD. I tak to však nemusí být žádná „vanilka“, alébrž slušný hard core. ;-)

Blízká setkání metalového druhu – co to vlastně bude znamenat? Jasně, pravidelně se Vás snažíme informovat prostřednictvím klasických webových článků, a dokonce jsme založili i rubriku Krátké zprávy. Nicméně napadla nás rovněž další platforma, která je pro tento způsob zpravodajství možná ještě vhodnější: docela slušný pel-mel, jehož jediným jmenovatelem je čas. Přehled akcí, které můžeme vstřebat v nejbližších dnech. Blízká setkání metalového druhu, ať už se má jednat o spojení koncertní, festivalová, televizní, filmová, osobní, internetová, cédéčková, dívídýčková, hospodská, restaurační či jakákoliv jiná. 

Vážení přátelé, společná blízká setkání jsou tu! 

A abyste byli z našich aktivit ještě radostnější, perličkou každé dávky zpráv bude závěrečný vtípek...no proč ne?!?

***** V pátek 11. 5. 2018 v klubu Unleaded Coffee (bývalej Black Diamond) na brněnské Hybešce nářez v čele s geniálními ostravskými deathrash NAHUM! * ** ** Kdo je měkčí, anebo se třeba do Brna nedostane, může tentýž den od 20.20 na ČT ART sledovat pořad ELÁN – The Best Of Vol. 2., a hned poté Dana Bártu * ** ** Předtím v týdnu ve středu 9. 5. 2018 na ČT ART Ivan Kral a Dancing Barefoot, aneb v překladu Tancující bosé nožky ***** Brněnský KERN, který má poprvé v životě v sestavě babu, dokončuje svoje první oficiální „best of“ v historii kapely ***** Skupina KRONEK ALBAND má na svých stránkách zveřejněno docela dost koncertů na letošní rok, třeba jeden v Brně U Sosny, tož chcete-li, mrkněte: alband.cz ***** Pražská smrtící banda DILIGENCE vydala dle Dědkova subjektivního soudu famózní CD Abundance In Exertion, Dědek vřele doporučuje, má ho doma, ví, o čem mluví  ***** Vynikající mladičké trio DEATH ON ARRIVAL zahraje v květnu v Brně, včetně finále Bitvy kapel – více prostřednictvím deathonarrival.cz ***** Nový kotouček PESTILENCE jménem Hadeon hovoří o tom, že zmíněná nizozemská kapela se nachází v nejlepším stádiu zrání ***** No a spousta rockerů se samozřejmě potká na tradičním Rockfestu Kuřim, který se koná už tuto sobotu 12. 5. 2018! ***** Na nudapláži. Chlap: „Těší mě!“ – Baba: „To vidím.“ ******

Mějte se fajn a zase příště. 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>