Black Hornet rádio Vám provětrá uši

Black Hornet rádio Vám provětrá uši

Je tomu již více jak tři měsíce, kdy odstartovalo Black Hornet rádio (dále BH rádio) své vysílání. Poslední dva měsíce v roce 2023 jakožto zkušební provoz pouze s němým DJem. Avšak od 1.1.2024 je již v ostrém provozu.
Jak si již na začátku BH rádio předsevzalo, dává největší prostor tvrdší hudbě v podobě různých metalový a rockový stylů, kdy i v hlavním čase posluchač zaznamená hudební styly jako death, thrash, black či hardcore. Nezapomíná však i na melodičtější hudbu jako symphonic, power metal či svižnější pop rock.
Stylovou rozmanitost podtrhuje rozmanitost národní, kdy na vlnách rádia uslyšíte interprety z Brazílie, Francie, Finska, Polska či Švýcarska atd. V nemalé míře je zastoupena i Česko – Slovenská scéna, a to především interprety z regionů.

Pořady na BH rádiu

Kluboofka v rádiu

Rozhovory na kameru v audio formátu. Zaměřeno především na regionální
hudební scénu. Moderuje Tomáš Vladeka. Nepravidelně zařadíme live
záznamy koncertů kapel z projektu KLUBOOFKA.

Zastavení s Alanem

Převážně nevážně nejen o hudbě. Něco pro pobavení, hlavně informace o
daných muzikantech z tuzemska i zahraničí. Moderuje Alan Rohan.

NaHEY Rock

Rozhovory nejen s velikány československé hudební scény nejen o klasických tématech. Co v českém éteru ještě nezaznělo. Moderuje Tomáš Vladeka.

Další pořady již připravujeme a posluchači se mohou těšit na speciální bloky s hudbou z 80tých, 90tých let nebo zaměřených na vybrané hudební styly.

Rádio se snaží podporovat nejen tuzemské interprety, ale i pořadatele akcí. Proto dává pořadatelům prostor pro propagaci jejich akcí. Tomu napomáhá i skutečnost, že vlastníkem BH rádia je produkční agentura BLACK HORNET PRODUCTIONS s.r.o. Tato společnost zajišťuje servis pro zastoupené interprety, včetně pořádání turné a festivalů.

PROMO VIDEO

Facebook

Webové stránky
Kontakt: bhradiocz@gmail.com

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>