Alike představují nový klip Leave It All Behind!

Alike představují nový klip Leave It All Behind!

Velešínští Alike tvrdě pracují na debutovém albu Desire, Hopes and Failures, které pravděpodobně vyjde ještě v letošním roce. Čekání by měl fanouškům zkrátit nový klip ke skladbě Leave It All Behind, který byl zveřejněn na Youtubu.

„Před rokem jsme natáčeli klip k písni Desire, od té doby se špatné dny střídaly s dobrými. Selhání bylo překonáno, touha být dál přežila v naději a album Desires, Hopes and Failures se pomalu dere na svět. Leave IT All Behind je další důležitý krůček k cíli,“ zdůrazňuje zpěvák Alike Karel Krejčí a vzpomíná na natáčení videa: „Točili jsme po vichřici u polomu pod Velešínem a v okolních lesích.“

Skladba Leave It All Behind původně na připravované desce být neměla. „Ale DJ Phil Albeldo, který hraje na Ibize, chtěl udělat remix, a tak jsme nad tu písničku ještě jednou sedli a upravili ji. I producentovi Filipu Vlčkovi se začala líbit,“ vysvětluje Karel Krejčí.

Alike jsou relativně nové jméno na tuzemské rockové scéně. Kapela vznikla teprve v roce 2016, avšak o žádné nováčky se nejedná. Vůdčí osobnosti jsou dvě – Karel Krejčí z A SweetWater Trick a Roman Knop z X-Left To Die. „Kombinace nás dvou a našich hudebních zkušeností je v hudbě Alike znát. Myslím, že jsme vytvořili silné tvůrčí duo, snad o tom připravovanou deskou přesvědčíme i posluchače,“ říká Karel Krejčí.

BZ Alike - bandzone.cz/alike
FB Alike – facebook.com/alikebandcz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>