A TRIBUTE TO V.A.R. - Variatorum

A TRIBUTE TO V.A.R. - Variatorum

20. června vyjde Pařát s pořadovým číslem 100, jehož součástí se stane také dárek tuzemské metalové legendě. Tributního alba pro V.A.R. se zúčastnilo celkem 14 kapel - 13 českých a 1 slovenská.

Režírování každého tributu znamená velký krok do neznáma a je prakticky vyloučeno, aby nedošlo k nějakým problémům, nenarazili jste na nespolehlivé lidi a tak dále. Tvorba každého tributu se vyvíjí jako živý organismus. Při pohledu na konečnou soupisku si posluchač vždy řekne "proč je tam zrovna tahle kapela a ne jiná". Nebudeme zacházet do detailu a jmenovat, kdo nabídku v nějaké fázi odmítnul nebo dokonce nedodržel slovo, čímž způsobil zbytečné problémy. To nechť si dotyční přeberou sami v sobě. Co bylo, to bylo, důležitý je výsledek, s nímž budete finálně seznámeni od 20. června. Z výkonu všech kapel jsme nadšení a nezbývá než smeknout a poděkovat za profesionální přístup. Věříme, že vás tato kompilace potěší.

Co bude samotnému vydání předcházet? 17.-30.5. vám na webových stránkách Pařátu ZDE každý den představíme jednu kapelu, která se tributu zúčastnila. Chronologicky podle pořadí na albu. To je jako na všech předešlých tributech, které Pařát vydal, sestaveno od skladeb nejstarších po nejnovějších tak, jak rozhodli V.A.R. Každá ze zúčastněných kapel utrousí pár slov o tom, proč si vybrala tu a tu skladbu + několik slov k odkazu V.A.R.

31.5. vám představíme bonusový materiál k albu, o den později frontcover, (samotný booklet bude mít 12 stran), 2.6. vypustíme do světa videoukázku s krátkými úryvky všech songů a 3.6. představíme nabídku merchandise k tributu. 



Jak jednoduše sehnat Pařát čti ZDE
Jak jednoduše můžeš mít Pařát na Slovensku čti ZDE
O věrnostních slevách pro předplatitele Pařátu čti ZDE  

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>