2018: 1 za 18, 2. bez 2 za 20

2018: 1 za 18, 2. bez 2 za 20

2018. O rockerech leckdo tvrdí, že jsou jeden za 18 a druhej bez dvou za 20 - no zkrátka s číslovkou 2018 to sedne jak hrnec na prdel. A tak si pojďme vyjevit, co nás v tom novém rockmetalovém roce vlastně čeká. 

Do České republiky přijede Metallica, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Megadeth, Scorpions, Pearl Jam nebo Roger Waters, přímo do Brna pak Deep Purple či Bob Dylan; stručný přehled najdete třeba na stránce Teletextu ČT 495. 

Ohledně tuzemských kapel a Brna či jeho blízkého okolí je už dnes známo, že se můžeme těšit na Citron + Tublatanku (Souboj Rebelů Tour 2018), Kern, Puls, Jerem.I, Eagleheart, Rimortis, Big Bosse, Kryptor, V.A.R., Asgard, Hypnos, Tortharry, Dehydrated, Krucipüsk nebo Insanii, speciálním tipem pak může být společná akce Tango + Stejšn. Podrobné informace sledujte prosím v naší rubrice Koncerty, kterou průběžně aktualizujeme.  

A co se týče přímo našeho webu, opět pro Vás chystáme spoustu článků a novinek, v plánu jsou jako vždy reporty, recenze, rozhovory i další útvary. Jako prvotní návnadu jmenujme již prakticky připravené rozhovory s kapelou Penzistor nebo Slávkem Karáskem z Kernu, brzy též recenze na new placky Asgard či Big Bosse, v plánu je recka nového CD Loretty Návrat, rozhovor s Jaroslavem Albertem Kronkem, píší se reportáže z Metalových Vánoc VII. a také z vystoupení Vitacitu. 

Takže, vážení přátelé, děkujeme Vám za přízeň, a  – tužte se a těšte se! 

Váš METAL-LINE.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>