12 nových apoštolů z věčného orloje jménem Arakain

12 nových apoštolů z věčného orloje jménem Arakain

Jasně, náš tučný titulek je taková trochu nezbedná nadsázka, neboť kluci z A nikdy žádní svatoušci nebyli, leč orloj symbolizuje čas i nad-čas, staletí věků, no a Áčka jsou též věru nadčasová. 

Ano, možná to zní neuvěřitelně, ale je to tak: skupina Arakain vydává svoje již takřka druhodesítkové řadové album: ke kompletní dvacítce jí chybí pouze jediný kousek – onen dvacátý. Tedy pokud počítáme i anglickou verzi Thrash!, coverovské Legendy a vzpomínkové Archeology, jinak se jedná o album No. 16, ovšem i to je v tuzemských dějinách počet rekordní. Nicméně písní přináší CD celkem nezpochybnitelných 12, čímž se opět vracíme k onomu historickému orloji. 

Ale co budem vyprávět sami, když hovoří oficiální rétoři (převzato z arakain.eu): 

"Arakain vstupuje do nové sezóny s novým albem, již devatenáctým řadovým.  CD v podobě digipacku nese název JEKYLL & HYDE podle jedné z písní a obsahuje 12 songů. Album vydává mateřská firma 2P Production a jako již tradičně v produkci členů Arakainu. O hudební složku se postarali všichni čtyři kytaristé (tedy včetně Honzy Toužimského). Pod texty jsou podepsáni jak interní autoři Kub a Mach, tak i stálí externí spolupracovníci Protheus (Dymytry) a Fabien (Forrest Jump). Celková délka desky je 50 minut ve dvanácti písních. O výsledný mix a mastering ve studiu HollySound se postaral Martin Hollandr."

K vydání CD se váže též nový videoklip singlu DNES JEŠTĚ NE, který si můžete pustit vtipně DNES UŽ JO (radši píšu nespisovně „jo“, no to víte). 

Nové cédéčko věčných heavy/thrash metalových mistrů je už samozřejmě k dostání i v Brně, např. v Bontonlandu – viz tu: 
bontonland.cz/arakain-jekyll-hyde/

Jenom drobně upozorňuji, že ceny v kamenném obchodě se samozřejmě oproti těm internetovým lehce liší, takže třeba v Brně – Velkém Špalíčku na pultě za 329.  

Tož tak. Majme sa fajn, a pokuď nejsme Jekyll ani Hyde, buďme aspoň sami sebou. 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>