Sou mraky titánů, Soumrak Titánů jen jeden!

Sou mraky titánů, Soumrak Titánů jen jeden!

A je to tady! 

Brněnský heavy metalový žralok TITANIC vydává po úspěšně zvládnuté koncertní pětiletce další studiové album, zované Soumrak Titánů. 

Známý je zatím nejenom název, ale i obal, který má na svém nejčistším svědomí Mistr Grafik, známý to metalový satan Khaablus, občanským jménem a příjmením Pavel Obst. Obraz respektuje tradiční „titaničí“ (to je ale hezký novotvar, viďte? - možná od slova, že Titanic všechno zničí, ovšem samozřejmě v dobrém), totiž brněnskou dračí symboliku, v patřičně krvavém provedení, což je bohužel nadmíru aktuální. Aneb jak je třeba míti Filipa? ;-) 

Další informace, jež již pluje v metalových vodách, je termín vydání – během srpna až 1. září. Takže až půjdeme do školy, vezmeme si s sebou nový cédéčko a hned ho pustíme paní učitelce, aby byla dostatečně vzdělaná, šla s dobou a prostě aby ji pan ředitel nevyhodil. 

Album bylo nahráno ve známém moravském studiu Shaark ve stabilizované orchestrální sestavě, tj. Zdeněk Černý – sólový zpěv, kytara, Georgi „Džoro“ Enčev – kytara, vokál, Milan Hanák – baskytara, vokál, a světový bubenický fenomén Martin „Marthus“ Škaroupka, známý asi tak ze „stovky“ rockových skupin této naší překrásné planety Země. 

Jak praví kapelní web, veškeré info o novém albu, včetně názvů písniček, křtu desky i možnosti předobjednání se dozvíme během následujících dnů. Mimochodem, později je v plánu - jak už bývá poslední dobou dobrým vinylovým zvykem - i vydání nejčernějšího LP. Nebo snad bude mít ten asfaltíček jinou, například krvavou barvičku? :-)

Všechno asi nejlépe vystihuje komentář samotného Titaniku na facebookovém profilu: „Snažíme se jít s dobou, ale zachovat původního ducha heavy metalu, jelikož to je to, co si myslíme, že nejlíp umíme.“ 

A když už jsme u toho FB, tak nemohu nezmínit roztomilý překlep jednoho fanouška až z Texasu (sic sic sic!), který Titanic označil za heavy metaN Brno. 

No tak já jenom pevně věřím, že nás nová deska rozhodně neotráví, ha ha. 

Sestavil Dědek.

facebook.com/TITANICMETAL/
titanicband.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>