Sestava

Podle služebního stáří - od roku...:

1999 - Radek Miklica (basa a vokály)

V kapele je jako jediný od samého počátku (a vydrží-li, bude tomu již brzy deset let!). Autorsky se občas podílí na hudbě i textech.


2001 - Petr Ducháček (kytara a vokály)

Velmi výrazná osobnost SE, do nějž přišel společně s bývalým zpěvákem Richardem Antonínem ze skupiny Breston. Společně dříve tvořili drtivou většinu písní skupiny. I po odchodu Antonína je plodný, skládá jak hudbu, tak texty.


2003 - Milan Velecký (bubny)

Byl součástí novodobé historie Titaniku, se SE natočil vynikající album Dobrá rána, pak Promo 2006 Vše co mám a nyní s ním dokončuje napjatě očekávané album Tváře.


2005 - Roman Švantner (kytara)

Přišel z Metallica cover bandu, autorsky se podílí na hudbě (na Promo 2006 je podepsán pod Propastí a spolupodepsán pod skladbou Časy zlý).


2006 - Stanislav "Bořa" Peřinka (zpěv)

Když v průběhu turné s Arakainem skupinu opustil Richard Antonín, musel se SE rozhodovat velmi rychle. Ve hře byli nakonec v podstatě dva zpěváci, kteří si oba museli projít ohněm koncertů tak říkajíc "na zkoušku" - Martin Přikryl a Bořa. Nakonec se skupina rozhodla pro Bořu, po MP zůstaly "alespoň" texty pro Promo 2006. To nazpíval Bořa a jeho "pěvecká tvář" bude také zobrazena na připravovaném CD.

Autor: Dědek

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>