Poslední letošní číslo Pařátu vychází 18. prosince !!!

Poslední letošní číslo Pařátu vychází 18. prosince !!!

Až nyní, když k tomu došlo v případě ČAD (uvnitř nového Pařátu najdete velké rozhovory s Valérem a Pištou), jsme si uvědomili, že slovenská kapela se na titulní straně Pařátu objevila naposledy před 14 lety. Někdy tou dobou zrovna NAHUM natáčeli svoje první (a jediné) demo „Unhuman“, které se letos stalo jejich čtvrtým albem a zároveň prvním dle samotného vzniku písní. Znovu nahrané „Unhuman“ (12 stran booklet) je součástí posledního letošního vydání Pařátu. Skladbu „River Flame“ můžete poslechnout již nyní na webových stránkách magazínu.

Jelikož Pařát v těchto dnech vydává také 2CD digipakovou verzi letošního alba „… Temná“ od V.A.R. (původní verze alba byla/je součástí minulého Pařátu), třeba si vzpomenete, že první album V.A.R. vyšlo v roce 1992 ještě pod Monitorem. A právě s jeho bývalým ředitelem Vladimírem Kočandrlem jsme se na stránkách 91. čísla Pařátu vydali proti proudu času, do euforického období počátků kapitalismu v Československu. Přibližně v téže době, konkrétně v listopadu 1990, v bývalé NDR odehráli MAYHEM koncert, který posléze vstoupil do dějin black metalu. Kdo by to tehdy býval tušil. Po 30 letech od události přikládáme vzpomínkový plakát. A samozřejmě je toho v novém vydání mnohem, mnohem víc.

Pro nalistování kompletního obsahu Pařátu klikněte na webové stránky magazínu, kde najdete obsah a veškeré další informace.

 

 

Pařát magazine & Productions

Klášterec nad Orlicí 196

56182

e-mail: redakce@paratmagazine.com

web: www.paratmagazine.com

www.paratshop.cz

tel. 774967229

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>