Placky a metály, pardon, metaly

Tak tady tak sedím před PC a kolem mne opět hromady plastových krabiček plných rozličných plastových kotoučků, převážně metalových. Do toho mi z repráků duní zatím poslední deska milovaných německýchmor.jpg MORGOTH: UNGOD, které v rámci procesu vzkříšení naprosto fantasticky navázalo na starodávnou éru kapely. Kdo by měl zájem, do pouhého týdne mi ho objednali v brněnském Bontonlandu na náměstí Svobody, stejně jako reedici CD MORGOTH: ODIUM, které jsem taky ještě neměl. No já su ale ostuda!  

Pod vlivem posledních úžasných koncertů se v přehrávači samozřejmě točily desky EUROPE, včetně THE FINAL COUNTDOWN nebo START FROM THE DARK, a taky od V.A.R. vynikající LEVEL 6. Nezklame KRYPTOR: BEST OF FUCK OFF!!! ani cédéčka FATY MORGANY, ať už ony s Danem Šakalem Švarcem (VZPOMÍNKY NA ŠTĚSTÍ...) nebo bez něj (kultovní SPALOVAČ MRTVOL či novodobé DEVĚT BRAN). Ach jo, ještě furt na stránkách nemáme report ze Semálu, musím se polepšit!

Jak již výše naznačeno, rád si poslechnu i jiné žánry. Vždycky mne potěší cokoli od QUEEN, třeba GREATEST HITS II, protože Freddie Mercury je asi nejlepší rockový zpěvák všech dob, anebo blues rockově laděná deska MICHALA PROKOPA: POPRVÉ NAPOSLEDY.

Věčná stálice a moje nejoblíbenější zahraniční deska všech dob se snad nikdy neomrzí: PESTILENCE a TESTIMONY OF THE ANCIENTS. Do zlatého fondu své sbírky už však řadím také mnohem novější placku AGE OF AQUARIUS od mimořádných pražských SPREADING DREAD.  A stále víc a víc mi k srdíčku přirůstá kotouček CELY z produkce žďárských D.O.P.

Po návštěvě Velikonoční rockové mše v Městském divadle Brno (u Mrštíků) jsem zakoupil úžasné CD THE ROCK MASS s KARLOVY VARY SYMPHONY ORCHESTRA a musím konstatovat, že je stejně úžasné jako brněnská produkce naživo. Mimochodem, na ni jsem napsal recenzi, kterou na našem FB ocenil i s MdB spjatý samotný Stanislav Pliska, čehož si já osobně nesmírně vážím (akorát já sám na FB nejsu, tak jsem nemohl reagovat). Děkuju moc!the-rock-mass.jpg

Permanentně se v mém přehrávači točí kterékoliv desky TOMA JEGRA (v pátek 16. 6. 2017 oslavil v Rusty Nail na normálním veřejném koncertě svoje narozeniny, report snad již brzy), osvěžením mé diskografie se stal po 20 letech v bazaru sehnaný soundtrack ze seriálu TWIN PEAKS.  

Metalisti mne možná zatratí a nebudou teď vědět, zda se smát anebo brečet, ale nedávno jsem si s chutí zavzpomínal na dětská léta a pustil si CD STANISLAV HLOŽEK + PETR KOTVALD: HOLKY Z NAŠÍ ŠKOLKY - NEJVĚTŠÍ HITY.

No a jelikož v nejlepším se má přestat, tož touhletou taškařicí končím a těším se na Vás příště; pokud jste tedy ty moje sračky dočetli až sem. Díky.

Tady Dědek.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>