Metal United World Wide se rychle blíží!

Metal United World Wide se rychle blíží!

Metal United World Wide (MUWW) se opět připravuje na sjednocení metalových kapel a fanoušků po celém světě! Jedna noc, jeden plakát, jedna mise! 15. června je datum, kdy MUWW spojuje dohromady svět heavy metalu v jednu velkou párty! Okolo 300 kapel vystoupí na koncertech v 35 zemích po celém světě. Od Melbourne po Mexico City, od Jihoafrické republiky po Irsko!

Hudba je jednou z mála věcí, která spojuje lidi po celém světě. Pomáhá Vám porozumět cizím lidem, pomáhá Vám tvořit pouto s lidmi, s nimiž jste se nikdy nesetkali a posiluje již vytvořená přátelství. Láska k hudbě spojuje lidi z různých zemí, vychované v různých kulturách a mluvící rozdílnými jazyky. Heavy metal vzkvétá díky vazbě, která vytváří pocit sounáležitosti s něčím větším. Pocit, který zažíváte, když jdete na koncert, je téměř nepopsatelný. Směs pozitivních emocí, když se Váš hlas spojí se stovkami či tisící lidmi okolo Vás, zpívající společně s kapelou, kterou máte rádi. A přesně o tomto je Metal United World Wide – o spojení lidí z celého světa!

Hybnou silou projektu je australské vydavatelství Black-Roos Entertainment společně s promotéry a kapelami po celém světě, díky jejichž lásce k heavy metalu mohl tento projekt vzniknout. Od zemí, kde je metalová hudba velmi oblíbená až po země, kde je metal ilegální a kapely musí bojovat za to, co milují! MUWW je všude a organizátoři si přejí, aby se do něj zapojili úplně všichni!

Existují desítky příběhů „o boji“ za metal, ale i radosti z metalové hudby, kterou poslouchají lidé po celém světě. Například v Afganistánu je jedna kapela, která je nucena fungovat v utajení, dokonce nemá ani vlastní bicí soupravu. Přesto všechno chtějí, díky vášni k metalové muzice, 15.6. uspořádat koncert. V Bruneji dokonce vláda zakázala všechny metalové koncerty, to ale neodradilo metalové nadšence a připojující se ve stejné datum k ostatním akcím.

V Indonésii jsou kapely ovlivňovány historií své země i přesto chtějí světu ukázat, jak se heavy metalová scéna v jejich končinách rychle rozrostla. V Singapuru se zase snaží bojovat proti "starodávným" představám, že metal je jen pro uctívače ďábla a bojují proti různým náboženským skupinám, které se jejich snahy snaží ničit. Proto je poselství Metal United World Wide tak důležité.

Tak pojďme a podpořme tuto jedinečnou mezinárodní akci a společně buďme součástí něčeho většího. O tom MUWW je!

S hrdostí zároveň můžeme oznámit, že Metal-Line je mediálním partnerem této celosvětové akce. Bohužel však Česká republika na seznamu koncertů i letos chybí. Pokud by se našel nějaký promotér nebo kapely, které by se do tohoto jedinečného projektu chtěli zapojit, tak nás neváhejte kontaktovat a my Vám zprostředkujeme kontakt s pořadateli. Nebo můžete přímo kontaktovat pořadatele přes oficiální web: metal-united-world-wide.com, kde se dozvíte i všechny další potřebné informace!

They can't stop us let them try - For heavy metal we will die!

Metal-Line

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>