Legenda tuzemského metalu Motorband vstává z mrtvých!

Ano, je to tady – další ikona českého metalu, teplická skupina MOTORBAND, vstává v těchto dnech z mrtvých. A jak se zdá, nebude to vzkříšení jen tak ledajaké.

V sestavě velmi podobné té z CD Satisfakce, totiž se zpěvákem Pepou Šutarou, bratry Haaseovými Zbyňkem (kytara) a Romanem (bicí), basákem Karlem Adamem (Satisfakci hudebně spoluprodukoval) a samozřejmě nestorem a nezdolným pilířem Motorbandu, kytaristou Liborem Máčou Matejčikem, má už skupina v termínech řadu koncertů, mj. jeden brněnský. Ten je zatím vůbec prvním naplánovaným vystoupením sestavy Motorbandu po ohlášení aktuálního comebacku a uskuteční se v KD Semilasso v pátek 28. ledna 2011 od 19 hodin, společně se zpěvačkou Deborah Bonham, sestrou zesnulého bubeníka Led Zeppelin Johna Bonhama, a kapelou Hudba Praha. Kromě toho se koncerty Motorbandu s Deborah Bonham uskuteční ještě v Praze a Hradci Králové.

Bližší informace o aktuálním dění ve skupině Motorband, o termínech dalších koncertů a všech aktualitách lze nalézt na oficiálním webu: motorband.cz.

motorband.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>