KLUBOOFKA KVĚTEN 2021

KLUBOOFKA KVĚTEN 2021

Měsíc květen nás rozehřívá do letních teplot a ani KLUBOOFKA nezůstane pozadu. Čeká Vás sedm skladeb, které určitě rozpálí či u srdce zahřejí. Startujeme v neděli 16.5.2021 ve 20:00!!!

Soutěžit budou tyto klipy:

Divoká karta Nároďáku Jaroměř

Vanaheim – Za obzor

 

No Talent - Jiskra jako kráva

Moravius-Devil Indisguise

 

Divoká karta rádia HEY

Bastard - Nejvyšší čas

 

 

Kapriola - I v nás žije stín

RAMCHAT - Ľadová pláň SK

Vítěz dubnového kola

Roxor – Ke hvězdám

 

Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas.  Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YOUTUBE „KLUBOOFKA“: https://www.youtube.com/channel/UC4CsOgjMzzP4zB5icpsE9tw

Hitparáda bude dostupná jak na kanálu YOUTUBE, tak v události FB KLUBOOFKA KVĚTEN a webových stránkách Nároďáku Jaroměř a KLUBOOFKA TV.

Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát poukaz na nákup masných produktů v hodnotě 500,- Kč od partnera soutěže V.I.P. Zvěřina .                                                                                                                                                                                        Podmínky soutěže najdete zde: http://www.narodakjaromer.cz/kluboofka/podminky-souteze/

KLUBOOFKA TV

V druhé polovině roku 2020, kdy naši kulturu opět začala postihovat celosvětová zdravotní krize, se začal rodit projekt, který podporuje rockovou kulturu. Vše odstartovala československá hitparáda, na kterou navázala zahraniční (WORLD). V časech rozvolňování se podařilo natočit také nové formáty pořadů. INTERVIEW, tedy rozhovor, je doplněn dvěma klipy kapely. Název LIVE značí záznam živého koncertu. Díky tomuto rozvoji mohla vzniknout KLUBOOFKA TV a na jejích webový stránkách najdete většinu obsahu projektu, který byl zveřejněn. KLUBOOFKA TV stále připravuje něco nového, proto s Vámi zůstane nadále i v časech, kdy se budeme vracet k normálnímu životu.

https://kluboofkatv.cz

ODKAZY:

https://heyradio.cz/

http://www.narodakjaromer.cz/

http://pivovarchotebor.cz/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=2ITPTJTmk-o

FB událost: https://fb.me/e/hrOVPMo28

Mail: kluboofka@narodakjaromer.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>