KDYŽ SE CHODÍ KANÁLAMA

KDYŽ SE CHODÍ KANÁLAMA

Také vás občas přepadají myšlenky, že budete muset chodit kanálama? Pak jste tady správně.

Kanalizace je z obecného hlediska prospěšná věc. Zatímco však účelem kanalizace obecní nebo městské je cosi nepěkného skrýt a co nejrychleji odplavit, též poměrně nutričně hodnotná „kanalizace“ platformy YouTube má úkol přesně opačný: něco pěkného „objevit“ a třeba i po letech vyplavit na povrch.

Čerpání hudby a informací z jednoho určitého kanálu YT má svou nespornou výhodu: jelikož každý člověk je nějakým způsobem zaměřený, dá se očekávat, že v rámci daného kanálu natrefíte na věci, jež budou mít nějakého společného jmenovatele, resp. budou nějakým způsobem příbuzné.

YT kanál, na nějž bychom Vás dnes chtěli upozornit, jest toho důkazem – kanál „root ten“ sdružuje spoustu unikátních nahrávek zejména z 80. let minulého století a především brněnských kapel jako Titanic, Krabat, Detto, Patent, Dogma Art, Travex a dalších; namátkou můžeme vypíchnout kupříkladu skladby brněnské rockové skupiny Patent z roku 1988 (Hrajou rock, Dlouhý vlasy, Manželka…).

Chcete-li, mrkněte tam. „Dlouhý vlasy, sepraný džíny“… No není to jedním slovem nádhera? Takže jistě chápete, proč musí Dědek „občasto“ chodit kanálama. Prostě musí.

Zdraví Dědek.

YT kanál „root ten“:

youtube.com/c/rootten

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>