Helloween, Tublatanka, Kern, Wanastowi vjeci a ti další

Začalo nám léto. Děvčátka ukazují svoje pedikúrou vyšťavené nožky v nádherných letních sandálkách, festivaly řvou svý decibely do všech světových stran, vedro jak prase, a do toho dva dny, který se snad nedají minout. Dva dny.

Teda, abych se nechlubil cizím pérem peřím, nevymyslel jsem to já, ale náš webmaster Míťas. Naštěstí mnohem klidněji než kdysi Z Buzuluku do Prahy, napadla našeho šéfa trasa z Mikulova do Krumlova.  Tam se ale budou střílet taky dost dobrý pecky.

V mikulovském amfiteátru se v pátek 19. srpna 2016 uskuteční jedno ze zastavení obchodní kauflandské pouti  „Z lásky k česku“, v jehož rámci vystoupí mj. skupina TUBLATANKA nebo WANASTOWI VJECY. Tak mi to teda nandey, tu Pravdu, která víťazí!

No a z Mikulova je to druhý den už jenom kousánek do Moravského Krumlova, kde se v sobotu 20. srpna 2016 odehraje skutečná hudební slavnost. „Klíčová“ kapela všech metalových dob, HELLOWEEN, zahraje po boku kultovního brněnského KERNU, který právě vydal výborné CD Hrnu to k tobě, přičemž další solidní tóny a akordy budou znít od brigád typu Jerem.I, Gate Crasher, Sebastien či Bastard.

Dva dny. Dva dny plné super muziky, která střílí do všech stran a nedá vám vydechnout. Užijme si „Z Mikulova do Krumlova“, než nám nějaký blázen vystřílí „vzpomínku“ na ono „Z Buzuluku do Prahy“.

Tu „vzpomínku“ už nechci zažít.

Jménem METAL-LINE Dědek.

facebook.com/Rock-Heart-437020879830903/
facebook.com/events/617585455061559/

vyl.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>