92. ČÍSLO PAŘÁTU VYCHÁZÍ TENTO TÝDEN 	‌

92. ČÍSLO PAŘÁTU VYCHÁZÍ TENTO TÝDEN ‌

Norští ANCIENT nachystali k výročí 25 let od vydání svého prvního alba „Svartalvheim“ 70 minut dlouhý koncertní program, který zahrnuje také přehrávku tří skladeb z EP „Trolltaat“, jímž v polovině devadesátých letech uzavřeli „kapitolu s norskými texty“.
U této příležitosti jsme v novém Pařátu s frontmanem Zelem podrobně probrali celou historii ANCIENT.
Do první poloviny devadesátých let jsme se také vrátili s IMPALED NAZARENE nebo Petrem Korálem, dlouze debatovali s členy kapel THE BASTARD WITHIN, LOITS, XIV DARK CENTURIES, DARK FORTRESS a mnoha dalšími, s Vaškem Votrubou rozebrali jeho unikátní knihu Krev černých vran nebo s Moony její deathmetalový zin Earsturbation, který nemá ve světě obdoby.

V novém Pařátu najdete první album (8 stran booklet) „myslivců“ z formace KRMELEC, který je volným pokračováním MASTURBACE, jejíž (pravděpodobně) poslední album vyšlo v Pařátu přesně před deseti lety. Lyric video ke skladbě Jano Ovcopich sledujte zde.

92. číslo Pařátu toho ale samozřejmě nabízí mnohem a mnohem víc. A hlavně poctivý undergroundový přístup ve stylu od fanoušků pro fanoušky.

Obsah nového Pařátu můžete zkontrolovat zde, objednávat za pár korun a klidně i bez poštovného zde. Z Česka začneme rozesílat od čtvrtka, ze Slovenska v sobotu.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>