19.02. 2011 - Motorband (+ Citron, Scelet) - Pěnčín u Turnova , KD

MOTORBAND V PĚNČÍNĚ

Report / Motorband (+ Citron, Scelet) / sobota 19. února 2011 / KD Pěnčín u Turnova

Minulou sobotu 19. 2. hrál Motorband se Scelet, jako host Citronů, v Pěnčíně u Turnova.

Díky fanouškům šlo o fantastickou atmosféru, kterou pomohli vytvořit i přesto, že dlouho v Pěnčíně nebyl koncert takového kalibru, a prostřednictvím agentury Hardstone se tak vrací sláva tamního Kulturního domu.

Samotnou akci rozjel dravý Scelet, který novinkově představil songy z chystaného nového alba.

Po krátké přípravě a zvukovce začaly první tóny Motorbandu, při kterých se ještě více houfovali lidé před pódium. Bylo jasně vidět, že jméno Motorband nelze představovat. Chlapi začali solidně svými hity "The best of you" a "Heart of the machine", a díky bezvadné práci se hnali jak dokonalý motor!

V půlce setlistu takticky zmírnili s "Tvý oči lžou" a "V zemi Erion", aby si užily i zamilovaný párečky. V druhé půli se ale opět rozjeli a kotel pod nimi praskal při hitech jako "I´m rocking hero","Cannibal in my head" či "Don´t make me cry".

Celý více jak hodinu dlouhý setlist Motorband zakončil "Zas jednou", při jehož závěru fans nedovolili motorové bandě odejít. Důkazem budiž video:

Koncert Motorband lze hodnotit ne jinak než energie, dynamika a výborná spolupráce s fans !! Jejich vystoupení předehřálo roli lídrům toho večera - Citron - na jedničku !!

Tommy Konopáč

FOTKY Z KONCERTU ZDE!

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>